Stagiaires

Erkend leerbedrijf
Wij zijn een erkend leerbedrijf door Calibris voor studenten van de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 2,3 en 4. Op iedere groep is maximaal één stagiaire geplaatst voor, bij voorkeur, twee tot drie dagen per week gedurende een langere periode. Nieuwe stagiaires worden geïntroduceerd in de Nieuwsbrief en gevraagd een persoonlijk stukje op te hangen in de gang. Daarnaast stellen zij zich natuurlijk persoonlijk aan u voor.

Onze stagiaires stellen zich graag aan u voor: 

Babygroep 1 ‘Kuikentjes’
Dinsdag en vrijdag is Daisy bij de kuikentjesgroep. Daisy is 17 jaar, woont in de Meern en volgt de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3.

Babygroep 2 ‘Lammetjes’
Aan het MBO Utrecht volgt Tessa de opleiding pedagogisch werk niveau 4. Tessa is 19 jaar, woont in Utrecht en zal op maandag en dinsdag stage komen lopen bij de Lammetjes groep.

Peutergroep 1 ‘Konijnen’
Kim is 17 jaar, woont in Woerden en volgt de opleiding pedagogisch werk niveau 4 bij de ROC leiden. Kim is op maandag en dinsdag bij de konijnengroep en in de middag bij de Reiger groep.

Peutergroep 2 ‘Kikkers’
Op Maandag en vrijdag is Sabine, 27 jaar, bij de kikkergroep. Sabine woont met haar partner en kinderen in Maarssen en volgt de opleiding pedagogisch werk in 1,5 jaar bij NTI.

BSO ‘Bosuilen’
Op maandag en dinsdag zal Joyce stage lopen bij de BSO groep tot november 2017.
[/one_half_omega]