Stagiaires

Erkend leerbedrijf
Wij zijn een erkend leerbedrijf door Calibris voor studenten van de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 2,3 en 4. Op iedere groep is maximaal één stagiaire geplaatst voor, bij voorkeur, twee tot drie dagen per week gedurende een langere periode. Nieuwe stagiaires worden geïntroduceerd in de Nieuwsbrief en gevraagd een persoonlijk stukje op te hangen in de gang. Daarnaast stellen zij zich natuurlijk persoonlijk aan u voor.

Onze stagiaires stellen zich graag aan u voor: 

Babygroep 1 ‘Kuikentjes’
Quinty is 17 jaar en woont in De Meern. Zij volgt de opleiding helpende welzijn niveau 2 aan het ID college in woerden en is er op maandag en dinsdag.

Babygroep 2 ‘Lammetjes’
Op woensdag, donderdag en vrijdag is Ayfer bij de Lammetjes. Ayfer is 19 jaar en zit in haar laatste jaar van haar opleiding pedagogisch medewerker niveau 4.  

Peutergroep 1 ‘Konijnen’
Op dinsdag loopt Joyce stage en volgt de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4. Joyce is 25 jaar en woont in Vleuten. Maandag woensdag en donderdag zal Julia stage lopen bij de Konijnen. Julia is 18 jaar, volgt de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 4 en woont in Kockengen.

Peutergroep 2 ‘Kikkers’
Op maandag en dinsdag komt Maureen, 17 jaar uit Woerden stage lopen. Zij volgt de opleiding helpende welzijn niveau 2, leer jaar 2.

BSO ‘Reigers’
Op maandag zal Joyce stage lopen bij de BSO en op dinsdag bij de Konijnen.
[/one_half_omega]