Kinderopvang De Boerderij en COVID19

Kinderdagverblijf en BSO De Boerderij in Utrecht sloot de deuren in de week van 20 – 24 juli. In de dagen voorafgaand aan dit besluit werd duidelijk dat vier medewerkers positief testten op COVID19. Later testte ook een vijfde medewerker, die al uit voorzorg thuis was, positief. Anita Steenbakker en Edith van Dijk van De Boerderij zagen geen andere mogelijkheid dan een tijdelijke sluiting.

Lees meer..


Werken bij de Boerderij?!

Wij zijn geïnteresseerd in pedagogisch medewerkers die met veel passie met kinderen werken, flexibel zijn en graag investeren in een uitdagende baan in de kinderopvang. “Mogen ontdekken en samen ervaren” is onze slogan! Daar komen kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers voor naar De Boerderij! Met een team van ongeveer 26 pedagogisch medewerkers zijn wij preventief op zoek naar geïnteresseerde pedagogisch medewerkers. Voor de invulling

Lees meer..


Sfeer impressie in 1 min. 22!

Met TROTS presenteren wij een sfeer impressie van Kinderopvang “De Boerderij”. Omdat een beeld meer zegt dan 100 woorden, willen we u graag meenemen naar een dagje op de Boerderij en een indruk geven van de sfeer. Bent u enthousiast geworden na het bezoeken van onze website, vul dan geheel vrijblijvend het aanmeldingsformulier in!”