Buitenschoolse opvang- algemeen

Algemene informatie
Wanneer uw kind naar de basisschool gaat brengt dit een grote verandering met zich mee. De BSO richt zich op opvang van kinderen van 4-12 jaar, voor en na schooltijd. Daarnaast bieden wij graag opvang aan tijdens schoolvakanties, en studiedagen van de leerkrachten. De opzet van BSO opvang op De Boerderij is een grote wens van ouders die op dit moment gebruik maken van de dagopvang. De locatie biedt vele mogelijkheden op eigen terrein.

Voor de BSO worden de minimale aantal plaatsingsdagen niet gehanteerd.

Iedere BSO vakantie dag is los te reserveren!”

Vakantieprogramma BSO
BSO De Boerderij wil zich onderscheiden met haar vakantieprogramma. Vakantie is namelijk leuk en daarom zal het programma zich dan ook richten op de vele ontdekkingsmogelijkheden op eigen terrein. In samenwerking met de kinderen wordt een programma uitgedacht, wat met extra geld ondersteund kan worden. Het is belangrijk dat kinderen ruimte krijgen, maar ook de gelegenheid om (eigen) mogelijkheden te kunnen onderzoeken. Ook leert de ervaring dat het vooral heel gezellig moet zijn!

Een ouder: “Mijn dochters gaan niet in Terwijde naar school maar in de vakanties kies ik voor vakantie opvang op de Boerderij. Ik kies bewust voor een andere omgeving dan de brede school tijdens schoolweken. Daarnaast hebben mijn dochters het altijd naar hun zin gehad op het kinderdagverblijf.”

Klik hier voor het laatste inspectierapport.