Openingstijden en tarieven

Openingstijden
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.30-18.30 geopend. De Boerderij is het gehele jaar geopend (52 weken), met uitzondering van de nationale feestdagen en de jaarlijkse studiedag (11-3-2020 en 9-10-2020). Voor meer informatie over de festiviteiten: Jaarkalender 2020 (KDV).
Wij bieden opvang voor minimaal twee dagen per week. Indien u geïnteresseerd bent in halve dagen bieden wij voor kinderen van 2-4 jaar peuteropvang.

Tarieven 2020
Wanneer u overweegt uw kind op De Boerderij te plaatsen, wilt u natuurlijk weten welke kosten u kunt verwachten.
De uurprijs voor 2020 is 8,82 bij afname van hele dagen. Dit is inclusief luiers, vers fruit, broodmaaltijd, enz. Voor de halve dag peuteropvang gaan wij uit van een uurtarief van € 9,17.
De prijs in de tabel is de prijs die per maand wordt berekend voor opvang voor één dag per week, u kunt dan zelf uitrekenen wat het bedrag zal zijn bij opvang voor meerdere dagen per week. 

Contract afspraken:

Opvangtijd
7.30-18.30
7.30-13.00

Prijs per maand
€ 420,42
€ 218,55**

** Voor peuters van 2-4 jaar.

Plaatsingsmogelijkheden:
Wij hanteren een plaatsingsregel voor alle nieuwe klanten die graag gebruik wensen te maken van de kinderopvang bij De Boerderij. Wij ervaren dat de vraag naar maandag, dinsdag en donderdag groot is. Wij wensen deze dagen te verdelen over zo veel mogelijk aanvragen. Wij vragen ouders daarom één minder populaire dag te combineren met de populaire dagen. Concreet betekent dit dat wij enkel een aanbod kunnen doen als ouders de opvang combineren met minimaal de woensdag of de vrijdag. Enkel afname van de populaire opvangdagen is niet mogelijk. Daarnaast hanteert De Boerderij een minimale afname van twee opvangdagen per week. Om de continuïteit van de kwaliteit te kunnen waarborgen bieden wij plaatsen voor 52 weken per jaar en hebben geen flexibele contracten.

Bent u enthousiast na het zien van onze website, vul dan vrijblijvend het aanmeldingsformulier in!

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail: info@kdvdeboerderij.net, of telefonisch: 030-6776064.