Stagiaires

Erkend leerbedrijf
Wij zijn een erkend leerbedrijf door Calibris voor studenten van de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 2,3 en 4. Op iedere groep is maximaal één stagiaire geplaatst voor, bij voorkeur, twee tot drie dagen per week gedurende een langere periode. Nieuwe stagiaires worden geïntroduceerd in de Nieuwsbrief en gevraagd een persoonlijk stukje op te hangen in de gang. Daarnaast stellen zij zich natuurlijk persoonlijk aan u voor.

Onze stagiaires stellen zich graag aan u voor: 
Luna Romy Femke

Isa:
Isa is in september gestart met haar stage bij de Kuikentjesgroep. Isa zit in het laatste jaar van haar opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Isa loopt op woensdag, donderdag en vrijdag stage.

Luna:
Luna valt in de vakanties in op alle groepen van de Boerderij. Luna zit in het 2e jaar van haar opleiding pedagogisch management kind en educatie. Op dinsdag loopt Luna stage bij de Graanschuur en de Bosuilen.

Romy:
Romy loopt woensdag, donderdag en vrijdag stage op de Graanschuur en Zwaluwengroep. Romy zit in haar laatste jaar van de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.

Femke:
Femke heeft vorig jaar stage gelopen op de Kikkergroep. Femke zit nu in het laatste jaar van haar opleiding, ze loopt stage op maandag, dinsdag en woensdag op de Hooizolder en Reigers