Stagiaires

Erkend leerbedrijf
Wij zijn een erkend leerbedrijf door Calibris voor studenten van de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 2,3 en 4. Op iedere groep is maximaal één stagiaire geplaatst voor, bij voorkeur, twee tot drie dagen per week gedurende een langere periode. Nieuwe stagiaires worden geïntroduceerd in de Nieuwsbrief en gevraagd een persoonlijk stukje op te hangen in de gang. Daarnaast stellen zij zich natuurlijk persoonlijk aan u voor.

Onze stagiaires stellen zich graag aan u voor: 

Floor:
Floor heeft afgelopen schooljaar bij De Boerderij stage gelopen op de konijnengroep. Per september 2019 zal ze haar laatste stagejaar bij de hooizolder en BSO Bosuilen vervullen. Woensdag en donderdag ochtend bij de hooizolder en in de middag bij de BSO. Per februari 2020 zal ze haar stage bij de hooizolder en BSO gaan uitbreiden met de maandag.

Esmee:
Esmee zal per september 2019 starten met haar stage  bij de kikkergroep op de woensdag en donderdag. De vrijdag zal ze stagelopen op de BSO zwaluwen. Per februari 2020 zal haar stage uitgebreid worden met de maandag op de BSO Zwaluwen. Esmee zit dan in haar laatste jaar en hoopt haar diploma schooljaar 2020 te behalen .

Neomi:
Is in oktober gestart met haar stage bij de Graanschuur en de Reigergroep. Neomi is een tweedejaars stagiaire en volgt de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4.