Stagiaires

Erkend leerbedrijf
Wij zijn een erkend leerbedrijf door Calibris voor studenten van de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 2,3 en 4. Op iedere groep is maximaal één stagiaire geplaatst voor, bij voorkeur, twee tot drie dagen per week gedurende een langere periode. Nieuwe stagiaires worden geïntroduceerd in de Nieuwsbrief en gevraagd een persoonlijk stukje op te hangen in de gang. Daarnaast stellen zij zich natuurlijk persoonlijk aan u voor.

Onze stagiaires stellen zich graag aan u voor: 

Floor:
Floor heeft besloten om na het behalen van haar MBO niveau 3 diploma te solliciteren bij de Boerderij en het leren te combineren met werken. Vanaf september zal Floor 20 uur per week in het peutergebouw gaan werken om maandag, dinsdag en donderdag en dit combineren met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.

Neomi:
Is in oktober gestart met haar stage bij de Graanschuur en de Reigergroep. Neomi is een tweedejaars stagiaire en volgt de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4.

Mabel:
Is in februari gestart met de associate degree pedagogisch educatief professional. Gedurende deze twee jarige opleiding zal Mabel stage lopen op maandag en woensdag bij de Kikkergroep.