De stagiaires op Kinderopvang De Boerderij in Utrecht

Erkend leerbedrijf:

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Studenten van de opleiding Pedagogisch Medewerkers niveau 3 en 4 kunnen bij ons hun stage doen.

We plaatsen maximaal één stagiaire per groep, liefst voor 2 of 3 dagen gedurende een langere periode. Hierdoor worden zij een vertrouwd gezicht voor de kinderen en kunnen ze goed meedraaien in de groep.

Onze huidige stagiaires en invalkrachten:

Rosa is stagiaire op de Kuikentjesgroep en zit in het tweede jaar van haar opleiding  pedagogisch medewerker. .

Romy loopt op maandag en dinsdag stage op de Kuikentjesgroep. Ze zit in het 2e jaar van de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Het eerste jaar van haar opleiding heeft ze stage gelopen bij de Kikkergroep.

Femke heeft stage gelopen bij de Boerderij en is inmiddels geslaagd voor haar opleiding. Femke gaat verder studeren maar blijft als invalkracht bij de Boerderij werken.

Dieter loopt stage op de dinsdag en vrijdag bij de BSO. Dieter zit in het tweede jaar van zijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

 

Annemijn volgt de opleiding ‘Pedagogisch medewerker’ en zit momenteel in haar eerste leerjaar. Op de Boerderij loopt zij stage bij de Hooizolder en de Reigers.

Nora loopt op dinsdag en woensdag stage bij de Graanschuur/Bosuilen en zit in het eerste leerjaar van gespecialiseerd pedagogisch medewerker  .

Je stage bij ons doen?

Volg je een opleiding tot Pedagogisch Medewerker en zoek je een gezellige, leerzame stageplek? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.