De stagiaires op Kinderopvang De Boerderij in Utrecht

Erkend leerbedrijf:

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Studenten van de opleiding Pedagogisch Medewerkers niveau 3 en 4 kunnen bij ons hun stage doen.

We plaatsen maximaal één stagiaire per groep, liefst voor 2 of 3 dagen gedurende een langere periode. Hierdoor worden zij een vertrouwd gezicht voor de kinderen en kunnen ze goed meedraaien in de groep.

Onze huidige stagiaires en invalkrachten:

Luna is invalkracht op alle groepen in vakantieperiodes. Daarnaast loopt ze op dinsdag stage bij peutergroep de Graanschuur en BSO-groep de Bosuilen. Ze zit in het 2e jaar van de opleiding Pedagogisch Management Kind en Educatie.

Romy loopt op donderdag en vrijdag stage bij peutergroep de Kikkers. Ze zit in het 1e jaar van de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.

Femke loopt op maandag, dinsdag en woensdag stage op peutergroep de Hooizolder en BSO-groep de Reigers. Eerder liep ze stage op de Kikkergroep. Ze zit in het laatste jaar van haar opleiding.

Romy loopt op woensdag, donderdag en vrijdag stage bij peutergroep de Graanschuur en BSO-groep de Zwaluwen. Ze zit in het laatste jaar van haar opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.

Sharon loopt op donderdag en vrijdag stage bij peutergroep de Muizen. Ze zit in het 1e jaar van de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.

Je stage bij ons doen?

Volg je een opleiding tot Pedagogisch Medewerker en zoek je een gezellige, leerzame stageplek? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.