De stagiaires/inval op Kinderopvang De Boerderij in Utrecht

Erkend leerbedrijf:

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Studenten van de opleiding Pedagogisch Medewerkers niveau 3 en 4 kunnen bij ons hun stage doen.

We plaatsen maximaal één stagiaire per groep, liefst voor 2 of 3 dagen gedurende een langere periode. Hierdoor worden zij een vertrouwd gezicht voor de kinderen en kunnen ze goed meedraaien in de groep.

Onze huidige stagiaires en invalkrachten:

Dieter loopt stage op de dinsdag en vrijdag bij de BSO. Dieter zit in het derde jaar van zijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker en valt dan ook regelmatig in.

Elize loopt stage bij de konijnengroep op maandag, dinsdag en woensdag. Elize zit in haar tweede jaar van de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

Kim loopt stage op de Kuikentjesgroep. Kim zit in de laatste jaar van haar opleiding en loopt stage op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Esmee heeft jaren geleden stage gelopen bij de Boerderij. Esmee is verder gaan studeren en nog te zien bij de Boerderij als vaste invalkracht.

 

 

Lin is met regelmaat te zien bij de BSO, Lin studeert nog aan de sportacademie en valt naast haar opleiding in bij BSO de Boerderij.

Tess Zit in het eerste jaar van haar opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker en loopt stage op de Konijnengroep.

Noa loopt op verschillende groepen stage. Noa en zit in het eerste jaar van haar opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

 

 

 

 

Je stage bij ons doen?

Volg je een opleiding tot Pedagogisch Medewerker en zoek je een gezellige, leerzame stageplek? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.