Inschrijven bij Kinderopvang De Boerderij in Utrecht

Ieder kind is van harte welkom

Wat leuk dat je je kind(eren) wil aanmelden voor onze kinderopvang. Hier vind je alle informatie en inschrijfformulieren. Heb je aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Plaatsingsmogelijkheden

Veel van onze groepen zitten momenteel vol. Nieuwe aanmeldingen komen op een wachtlijst. Komt er een geschikte plek vrij, dan nemen we contact met je op.

We merken dat er veel vraag is naar opvang op de maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag is het rustiger. Omdat we de groepen goed willen verdelen en de kinderen continuïteit willen bieden, hebben we de volgende regels:

  • De minimale afname is 2 opvangdagen, één dag per week is niet mogelijk
  • Minimaal één van je opvangdagen is een woensdag of vrijdag
  • We werken niet met flexibele contracten

Hiermee zorgen we voor stabiele groepen waarin de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen.

Rondleiding?

We nodigen je graag uit voor een rondleiding zodra er zicht is op een plaatsingsmogelijkheid. Vul het vrijblijvende aanmeldformulier in, dan ontvang je een uitnodiging wanneer er (bijna) een geschikte plek vrijkomt.

Tijdens de rondleiding kun je op je gemak rondkijken in de groep waar je kind zal komen, bij de andere groepen en op het buitenterrein. Hierna kun je beslissen of je gebruik wil maken van onze kinderopvang.

Aanmeldformulieren kinderopvang en BSO

Aanmelden is vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Na aanmelding plaatsen we je kind op de wachtlijst. Komt er een passend plekje vrij, dan nemen we contact met je op voor een rondleiding en/of een intakegesprek. Je mag altijd tussentijds contact opnemen over de actuele plaatsingsmogelijkheden.

Aanmeldingsformulier voor Kinderopvang op De Boerderij