Peuteropvang van 7.30-13.00

Op zoek naar een peuterspeelzaal? De Boerderij biedt kinderen van 2-4 jaar opvang (voor halve dagen).

Samen met andere kinderen de wereld om je heen leren kennen is wat niet mag ontbreken in het jonge leven van een peuter. Je mag nog niet naar school, maar wil wel heel veel ontdekken. Om andere kinderen te kunnen observeren en in een groep te leren om gaan met andere kinderen is de opvang voor halve dagen de ideale oefenplaats. 

’s morgens om 7.30 opent Wendy de peutergroep, waarna kinderen gebracht kunnen worden tot ongeveer 9.15. Er is veel ruimte voor peuters om met elkaar in de keuken of bouwhoek te spelen. Om 9.30 start de groep het programma aan tafel. Door met kinderen in gesprek te gaan over bijvoorbeeld het weer, het fruit of over de kleding die ze aan hebben leren ze spelenderwijs nieuwe woorden en spreken in de groep. Na het verschonen en de toiletronde is het mogelijk om met kinderen een activiteit te ondernemen dit kan binnen en buiten zijn. Activiteiten die de pedagogisch medewerkers met kinderen kunnen ondernemen zijn gericht op beleving van de natuur en ontdekken van wat zij zelf kunnen. Door beweging, fantasie, creativiteit, taal en cognitieve activiteiten af te wisselen is er aandacht voor de brede ontwikkeling van de kinderen. Om 11.30 gaan kinderen aan tafel voor een boterham, waarna zij nog even samen kunnen spelen. Tussen 12.30 en 13.00 worden de kinderen opgehaald. De peuteropvang die de Boerderij bied is gericht op de verrijking van de thuissituatie en wil peuters in de gelegenheid stellen om contact te maken met leeftijdgenootjes.

Wanneer:
Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30-13.00 uur, voor 46 weken of 52 per jaar. Indien gekozen voor 46 weken is dit gedurende alle schoolweken en de vakantieweken m.u.v. de zomervakantie. Voor de prijs klik hier. De opvang die wij bieden valt onder de wet kinderopvang en is een vorm van kinderopvang waar ouders kinderopvangtoeslag voor aan kunnen vragen, mits zij aan gestelde voorwaarden voldoen. Anders als de peuterspeelzaal hebben wij geen samenwerkingsafspraken met de gemeente of subsidieregeling voor gezinnen waarvan de ouder(s) niet werken/studeren. De Boerderij beschikt over een LRKP (679445687) nummer en om uw kind officieel te plaatsen ondertekenen ouders een plaatsingsovereenkomst.

Overweegt u om uw kind op te geven of wilt meer informatie neem gerust contact met ons op: (030-6776064 of info@kdvdeboerderij.net)

Met vriendelijke groet,

Anita Steenbakker en Edith van Dijk

Aanmelden voor peutergroep voor halve dagen