De buitenruimte op De Boerderij

Onze kinderopvang is gevestigd in een voormalig boerderij. We beschikken dan ook over prachtig ruim buitenterrein. Kinderen kunnen volop spelen, rennen en genieten van de zon, wind en zelfs regen.

Het terrein is speels ingericht met een klauterberg, glijbaan, fietspaadjes en ruime zandbakken. In de schuur staat allerlei speelgoed klaar: fietsen, dieren, houten blokken, kwasten om lekker met water te verven. Er is voor iedereen iets te doen, of een kind nu vol energie wil rondfietsen of rustig wil bouwen.

Babyweide

Voor de allerkleinsten is er een aparte babyweide. Hier kunnen baby’s lekker liggen. Ze kriebelen met hun handjes door het gras en voelen de wind in hun haren. En omdat de weide omheind is, hebben ze geen hinder van druk spelende peuters en kleuters.

Buitenbedden

Op onze kinderopvang spelen we niet alleen veel buiten, de kinderen slapen ook vaak buiten. In onze buitenbedden slapen ze heerlijk, dankzij de frisse lucht en het zachte omgevingsgeluid. De bedden staan beschut tegen regen, en bij kou kleden we de kinderen lekker warm en veilig aan.

Beleef de natuur

Met onze moestuin leren kinderen hoe hun groente en fruit langzaam groeit. We planten samen zaadjes en verzorgen de planten. Ook brengen we regelmatig een bezoekje aan de konijnen, kippen, schapen en lammetjes verderop. De kinderen strooien voer, en misschien ligt er zelfs een ei in het kippenhok.

Benieuwd naar onze kinderopvang?

Lees meer over onze babygroepen, peutergroepen en BSO. En bekijk hier hoe je je kind(eren) kunt aanmelden voor opvang bij ons: aanmelden