Werken bij de Boerderij?!

Wij hebben vacatures!

Ben jij onze nieuwe collega op de baby, peuter of BSO groep?

Wij zijn geïnteresseerd in pedagogisch medewerkers die met veel passie met kinderen werken, flexibel zijn en graag investeren in een uitdagende baan in de kinderopvang.

“Mogen ontdekken en samen ervaren” is onze slogan! Daar komen kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers voor naar De Boerderij!

Lees meer: vacatures.

De Boerderij onderscheid zich door de manier van benaderen en kijken naar kinderen. Dit vraagt van medewerkers om een ander aanbod. Op alle groepen bieden medewerkers korte activiteiten, waarin er voor de kinderen veel te ontdekken en ervaren valt. Voor het stimuleren van kinderen onderling, de rol van de pedagogisch medewerker en het inzetten van ruimtes en materialen laten wij ons inspireren door de pedagogisch benadering ‘Reggio Emilia”. Zowel kennis van deze benadering als het inzetten van de zes interactievaardigheden is een vereiste om te hebben of te willen ontwikkelen als pedagogisch medewerker van de Boerderij. Op de groepen werken ervaren medewerkers, die op zoek zijn naar een collega die op natuurlijk wijze aanvoelt wanneer te overleggen en wanneer zelfstandig te handelen. Door veel tussen de kinderen te zitten, veiligheid en structuur aan te bieden creëer je samen met je collega’s een prettig sfeer op de groep. We verwacht dat je met rust, zelfvertrouwen en eerlijkheid communiceert met ouders over die informatie die je nodig hebt voor de beste opvang voor hun kind. Ben jij rustig, vrolijk, weet jij wat deze jonge kinderen nodig hebben en praat & zing je graag met de kinderen dan zijn wij naar jou op zoek. Graag lezen we meer over je ervaring en reden waarom je graag bij de Boerderij wil werken. Wat moet het werken op de Boerderij jou minimaal opleveren? En belangrijk om te weten wat heb jij kinderen en collega’s van de Boerderij te bieden?

Solliciteren is alleen zinvol als je minimaal niveau 3 of 4 diploma behaald hebt (conform CAO). Aantoonbare werkervaring met jonge kinderen(0-4jr.) vereist!