Vaste medewerkers

Pedagogisch medewerkers
Op dit moment heeft De Boerderij 30 pedagogisch medewerksters (PM-ers) in dienst. Alle PM-ers zijn volledig gediplomeerd en zijn in het bezit van een kinder-EHBO-diploma. Een aantal PM-ers volgen jaarlijks een BHV-cursus.

Inzetten van eigen kwaliteiten
Wij hebben een gevarieerd en hecht team van PM-ers, die zich allen op hun eigen manier met warmte en deskundigheid inzetten voor de kinderen. De variatie zit niet alleen in de leeftijd (PM’ers zijn tussen de 20 en 70 jaar), maar ook in kwaliteiten van elke individuele medewerkers. Veel PM-ers werken al meer dan tien jaar op De Boerderij en daar zijn wij trots op.

Geïnspireerd blijven
Een aantal keer per jaar organiseren wij een studiedag om weer even het geheugen op te frissen en om bij te blijven over de nieuwste ontwikkelingen binnen de kinderopvang. Op dit moment zijn wij druk met het herzien van het pedagogisch beleid en verdiepen wij ons in de pedagogiek van Reggio Emilia en in Natuurbeleving. Meer dan 80% van de medewerkers hebben in de afgelopen drie jaar de training voor taal en interactievaardigheden gevolgd (TINK of Oog training). Door persoonlijk en als team de interactievaardigheden die je inzet op de groep te analyseren krijg je inzicht in dat wat je jonge kinderen te bieden hebt. Het is voor de Boerderij niet alleen belangrijk mogelijkheden tot verbetering te blijven zien, maar vooral ook bewust te zijn van dat wat je kan en waarom je het zo doet. Voor medewerkers is het uitbreiden van hun kennis en werken aan bewustwording inspirerend en een grote uitdaging. Meer over de Boerderij, klik dan hier.
Om ouders te betrekken bij de opvang en inzicht te geven in dat waar medewerkers mee bezig zijn op de groepen organiseren pm’ers jaarlijks (medio oktober/november) een ouderavond voor ouders van babygebouw en ouders van het peutergebouw. Het is voor ouders een mooi moment om een kijkje te nemen op de groepen en te zien wat uw kind op de opvang beleeft.

Graag stellen wij ons allemaal voor aan u?”

Babygroep: Kuikentjes

 

 

 

 

 

 

Babygroep: Lammetjes

Peutergroepen: Konijnen, Kikkers en Muizen

Peutergroepen: Hooizolder en Graanschuur

BSO groepen: Reigers, Bosuilen en Zwaluwen

Kantoor: Leidinggevende, planningmedewerker en eigenaren/directie

 

Marsha