Openingstijden en tarieven

Openingstijden
Net als de dagopvang is de BSO 52 weken per jaar geopend van 7.30-18.30. De gehele organisatie is gesloten tijdens nationale feestdagen en de jaarlijkse studiedag (10-3-2022 en 4-10-2022). Zie voor meer belangrijke datums onze Jaarkalender (BSO) 2021.

Scholen in Terwijde
De buitenschoolse opvang richt zich in beginsel op basisschool kinderen in Terwijde. Pedagogisch medewerkers halen kinderen gedurende de schoolweken op de Ridderhofschool, Hof ter Weide en Waterrijk. Op dit moment gaan wij ook naar  de vrije school en de Willibrordschool in Vleuten. Bent u geïnteresseerd in BSO opvang neem gerust contact met ons op.

Opvanguren
De BSO groepen zijn gedurende schoolweken (maandag, dinsdag en donderdag) geopend van 14.00-18.30, op woensdag is de BSO vanaf 12.30 en vrijdag vanaf 12.15 geopend. Op studiedagen of andere schoolsluitingsdagen van de basisschool is de BSO vanaf 8 uur geopend. Gedurende de 12 vakantieweken is de BSO open van 7.30-18.30. Voor ouders die geïnteresseerd zijn in opvang op vrijdag kunnen wij 10% korting aanbieden op de uurprijs voor de afname van schoolweken. Deze korting is het onderstaand overzicht verwerkt. Indien u vragen heeft over de tarieven of u keuze wilt overleggen helpen wij u graag.

Tarieven 2022

Uur prijs
De uurprijs voor de BSO gebaseerd op afname van 52 weken per jaar is €8,55. Om inzicht te krijgen in de netto kinderopvang kosten verwijzen wij ouders door naar de pagina: bereken de netto kosten.

Ridderhof school, Hof ter weide en Waterrijk
Maandag-donderdag € 230,81 en vrijdag € 265,22

Vrije school 
Maandag, dinsdag, donderdag € 230,81, woensdag € 272,13 en vrijdag € 228,67.

Willibrord
Maandag-donderdag € 230,81 en vrijdag € 228,67.

Enkel schoolvakanties
C. Losse vakantiedag € 94,03,-

Afname in schoolvakanties is mogelijk voor kinderen van alle scholen, iedere vakantiedag is los af te nemen!”

Schoolweken zijn inclusief studiedagen(opvang vanaf 8.00 uur), waarop de basisschool gesloten is. Zie ook onze Jaarkalender (BSO) 2021.

Plaatsingsmogelijkheden

Wij merken dat de maandag, dinsdag en donderdag populaire dagen zijn. Daarom hebben wij een plaatsingsbeleid voor geïnteresseerde ouders die nog niet bekend zijn bij de Boerderij. Ouders kunnen hun kind aanmelden voor de schoolweken bij de BSO mits zij bereid zijn gebruik te maken van een woensdag of vrijdag. Combineren met een populaire dag is mogelijk. Voor ouders die op dit moment gebruik maken van het kinderdagverblijf is het raadzaam om na het maken van een basisschool keuze, bij interesse naar BSO opvang, je kind in te schrijven voor BSO. Kinderen die door willen stromen van de peutergroep naar de BSO hebben voorrang. Daarnaast hebben broertjes en zusjes van reeds geplaatste kinderen voorrang.

Voor ons is het belangrijk om pedagogisch medewerkers voldoende contracturen aan te bieden om ze te behouden. Door ook op woensdag en vrijdag BSO opvang aan te bieden aan een grotere groep kinderen is het aantrekkelijk voor hen om bij de BSO te blijven werken. Voor kinderen biedt dit meer uitdaging en stabiliteit.

Voor het reserveren van vakantieopvang hanteren wij geen plaatsingsregels of minimale afname. Ouders kunnen via ouderportaal extra ‘losse’ dagen aanvragen voor de schoolvakanties. Wel hanteren wij een opzegtermijn van één maand voor gereserveerde dagen. Voor ouders die niet bekend zijn bij de Boerderij en ‘overwegen’ vakantieopvang af te nemen, verzoeken wij om ons te mailen of het aanmeldingsformulier in te vullen, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Bent u enthousiast na het zien van onze website, vul dan vrijblijvend het aanmeldingsformulier in!