Openingstijden en tarieven

Openingstijden
Net als de dagopvang is de BSO 52 weken per jaar geopend van 7.30-18.30. De gehele organisatie is gesloten tijdens nationale feestdagen en de jaarlijkse studiedag.

Scholen in Terwijde
De buitenschoolse opvang richt zich in beginsel op basisschool kinderen in Terwijde. Pedagogisch medewerkers halen kinderen gedurende de schoolweken op de Ridderhofschool, Hof ter Weide en Waterrijk. Op dit moment gaan wij ook naar de Arcade in ’t Zand. Wij overwegen om na de zomervakantie op alle schooldagen bij de vrije school op te halen. Bent u geïnteresseerd in BSO opvang en zit uw kind op de vrije school neem gerust contact met ons op.

Mogelijkheden tot afname
De behoefte van ouders en het aanbod van De Boerderij resulteert in vier verschillende mogelijkheden, die differentiëren in uurprijs. Door de wisselende schooltijden en studiedagen kan de prijs variëren. Ouders hebben de mogelijkheid tot afname van een warme maaltijd.

Extraatje: Indien u kiest voor opvang op vrijdag tijdens schoolweken kunt u van ons 10% korting op schoolweken verwachten.

De Boerderij biedt ouders :

Uur prijs
A. 52 weken opvang; 40 schoolweken en 12 vakantie weken € 7,28
B. Opvang tijdens schoolweken € 7,82
C. Opvang tijdens de vakantie € 7,28

Ridderhof school 
A. 52 weken: maandag-donderdag € 196,56, vrijdag € 221,22
B. 40 schoolweken: maandag-donderdag € 125,12, vrijdag € 151,61

Hof ter weide en Waterrijk
A. 52 weken: maandag-donderdag € 185,03, vrijdag € 221,22
B. 40 schoolweken: maandag-donderdag € 112,74, vrijdag € 151,61

Enkel schoolvakanties
C. 12 schoolweken € 80,08 (per maand)
C. Losse vakantiedag € 81,-

Afname in schoolvakanties is mogelijk voor kinderen van alle scholen, iedere vakantiedag is los af te nemen!”

Maandprijzen zijn gebaseerd op opvang van 7.30/ schooltijd tot 18.30. Schoolweken zijn inclusief studiedagen, waarop de basisschool gesloten is.

Plaatsingsmogelijkheden

Omdat De Boerderij voorrang verleent aan kinderen die doorstromen van onze peutergroepen, zijn er op dit moment beperkte plaatsingsmogelijkheden op onze BSO (schoolweken). Alleen op de woensdag en/of de vrijdag hebben wij per direct plaatsingsmogelijkheden. Tijdens schoolvakanties kunt u losse dagen reserveren voor uw kind en is er vaak direct plaats. Mocht u hier belangstelling voor hebben, verzoeken wij u het aanmeldingsformulier in te vullen, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.